Seminar

Seminar 2015

Seminaret vårt ble i 2015 arrangert lørdag 10. oktober, over kun èn dag.

Vi øvde i våre vanlige øvingslokaler på Teie skole fra kl. 10-16, og seminaret ble viet finpussing av repertoaret vi skulle spille på Oktoberfesten (Tyrolerfest) i Holmestrand lørdagen etter. Ottar ledet oss trygt og kyndig gjennom dagen. I Vidars sykdomsfravær stilte Thomas Langaas på gitar og Thore Wang bidro til stødig takt på kontrabass.

Etter seminaret åpnet Hilde og Per Martin gjestfritt dørene og vi hadde en koselig fest hjemme hos dem med koldtbord fra Hotel Borge. Nydelig mat som alltid.

Seminar 2014

Tønsberg og omegn Trekkspillklubb arrangerte sitt årlige høstseminar helgen 18.-19.oktober 2014

Det var 16.gang vi arrangerte dette som helt siden starten har vært et av sesongens høydepunkt.

Oppslutningen var som vanlig meget bra og for femte gang på rad var åstedet Hotel Borge, idyllisk beliggende på Husøy ved Tønsberg. Tidligere år har vi vært på Vindfjelltunet og Gavelstad i Lardal.

Klubben har i årenes løp vekslet på interne og eksterne instruktører. I år hadde vi et hyggelig gjensyn med dyktige Lars Røyseng, som vi har hatt gleden av å ha som instruktør på et par tidligere seminar og som sist hjalp oss i forbindelse med DM og NM i 2007.

Årets melodier var Reinlender i F-dur, Windsor march, Rock around the clock, Hilsen til Vestvågøy og En tur på Arbat, sistnevnte i et flott arrangement av instruktøren selv.

Det var hard og inspirerende jobbing både lørdag og søndag, men også tid til sosial omgang og litt festligheter på kvelden. Ved siden av det musikalske er også dette et høydepunkt, ved siden av maten som på Hotel Borge er meget bra.

Vi takker Lars for et flott gjennomført seminar og håper vi kan spørre ham igjen.

(Se bilde i Bildegalleri)

 


Top
E-post
Innlogging